Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och uthyrning och bemanning främst inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 774 | 20 654 | 15 972 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 130 | 4 512 | 1 964 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 149 | 4 447 | 1 909 |
Årets resultat (tkr) | 314 | 2 085 | 556 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 569 | 7 185 | 7 484 |
Antal anställda | 10 | 8 | 8 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 774 | 20 654 | 15 972 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 130 | 4 512 | 1 964 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 149 | 4 447 | 1 909 |
Årets resultat (tkr) | 314 | 2 085 | 556 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 882 | 2 039 | 3 092 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 687 | 5 146 | 4 392 |
Tillgångar (tkr) | 7 569 | 7 185 | 7 484 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 6 485 | 6 172 | 4 086 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 296 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 084 | 1 014 | 3 101 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 569 | 7 185 | 7 484 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 8 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 977 | 2 582 | 1 997 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 15.8% | 21.9% | 12.3% |
Soliditet | 85.7% | 85.9% | 54.6% |
Kassalikviditet | 487.3% | 471.6% | 133.8% |
Restaurang Underbar på Drottninggatan AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 4 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och uthyrning och bemanning främst inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.